Over mij

Over mij2018-12-10T13:12:38+00:00

Over mij

Mijn naam is Janine Prins-Schouten. Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik jarenlang met veel plezier in de financiële dienstverlening gewerkt. Hierna wilde ik datgene gaan doen dat mij het meest aanspreekt: mensen helpen met hun financiën zodat zij meer rust hebben in hun leven. Ik heb een post-HBO opleiding Zelfstandig Bewindvoerder gevolgd. Vervolgens heb ik besloten om mijn kennis, cijfermatig inzicht, levenservaring en mijn betrokkenheid bij mensen te combineren en ben gestart met Integer Bewind. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om mensen (financieel) weer op te zien bloeien.

Wat kunt u van mij verwachten? Betrokkenheid, betrouwbaarheid, afspraak is afspraak, maar bovenal een warm hart en volledige inzet om u rust te geven in uw financiën en in uw leven.

Janine Prins-Schouten

Integer Bewind neemt u financieel bij de hand

Ik maak graag kennis met u
Neem gerust contact op